uppdatering tack vare kusin

Tack Kusin-vitamin!! Utan ditt tjat blev det väl aldrig bloggat här.

En månad sen säger du.... hmmm.... ja då har jag ju iaf lyckats göra mig fri från mamma *skratt* Har nu hittat en underbar lägenhet i spökdelen av Falun. Tyvärr har jag inga nattliga besök, om man inte räknar dom som släpas hem från krogen då förstås. Och där vore väl spöken att föredra ibland *asg*.

Jag tror ju starkt på att allting som händer har en mening. Karma påstår några och inte vet jag men nu sitter jag iaf i en helt underbar lägenhet som jag faktiskt orkar ta tag i och städa ibland utan att det känns betungande. Har påbörjat en suverän kurs i självutveckling som känns HELT rätt!!! Och imorron kommer min älskade Panik hem igen... hoppas hoppas att hon minns matte och kommer att trivas här med mig. Hon får ju tyvärr lämna sin syster kvar på landet som är mycket mer utekatt än Panik, Panik trivs med att ligga inne och titta ut så förhoppningsvis nöjer hon sig med koppelpromenader i området med matte.

Av nån anledning rullar allt på riktigt bra i livet för tillfället och jag tänker unna mig att vara riktigt lycklig nu! Växtsäsongen börjar dra igång och det ska planteras tomater och annat som ska fylla min balkong så småningom.

Det enda negativa just nu är att datorn har fått influensa och ska åka på It-sjukhus några dagar....

Nähä.... ska nog städa lite mer jag... hihi....
kram kram!!

2006

oj.... nytt år... nya nyårslöften att bryta... Jag avgav det klassiska i år. Och gissa om jag har ABSTINENS!!!

Julafton blev supertrevlig med jättegod mat, vi åt och åt och åt... sen suckade vi och åt lite till. Sen ramlade vi ihop framför tvn och åt ännu mer... sen kom Tomten ( han lät precis som mamma..... ) och hjälp så snäll jag måste varit... supermkt superbra klappar! Nu saknar jag bara en lägenhet där jag kan placera min nya superläckra röda brödrost! Ska för övrigt och titta på en lägenhet vilken dag som helst så.... håll tummarna! Man kan inte vara mambo för evigt.
Och kurs har jag kommit in på oxå så det finns hopp för att vuxenpoängen ska ta sig. Saknar dock bil, körkort och en karl.... men det är ju småsaker som ordnas senare *skratt*

Nyårsafton tillbringades hos systers grannar, dvs mina fd grannar. Trerätters middag, massor med sprit och glada skratt! Dom ångrade dock snabbt inköpet av tutor som var placerade bredvid varje tallrik. Min blev nästan utsliten.... *tuuut tuuut*
Oj det var längesen jag skrattade så mkt. Vid tolvslaget samlades vi alla på taket och drack bubbel och skrek HAPPY NEW YEAR och tittade på fyrverkerier. Sen gjorde jag den stora tabben att bege mig på Harrys... ojojoj..... DET var inte roligt där. Men som tur var höll grannarna i gång när jag kom hem igen så avslutningen på natten blev prexis så rolig som den borde.

*TUUUT TUUUUT*