tiden räcker inte till....

Sådärja.... tog till slut ett beslut... att sluta....
så nuförtiden jobbar jag bara heltid och det får räcka.
Har haft ett x-traknäck några år som varit helt obeskrivligt roligt och utvecklande.
Men även det roliga måste ha ett slut och nu ser jag fram emot att få rota mig i min nya hemstad och se vad framtiden hittar på som kompensation för det som varit.

Vemodigt och tomt känns det för tillfället.. men även ack så rätt!!

Det är ju augusti....

Återigen sitter jag nånstans mellan Dalarna och Stockholm på ett tåg. Har tillbringat en härlig helg hos mor och far och öppnat årets nya surströmmingsburkar. Det blev den 8:e ätningen för i år och sällan har jag ätit så god "ny"strömming (Röde Ulven)! Även en fjolårsburk av densamme och en Oskars hanns avsmakas innan magen var full. Efter det gick vi in på kaffe och vin så vid midnatt var resten av mig full *skratt*

Ett par vändor till skogs inbringade både svamp och blåbär, det är nåt helt underbart rogivande med att plocka blåbär tycker jag, svamp är roligt men där krävs mer jaktinstinkt för att hitta dom i mossa och under grenar.

I trädgården gav jag mig på svarta-vinbärsbusken.... det var nästan fler getingar än bär. Man fick plocka precis som det sägs att igelkottarna gör när dom har sex: försiktigt... mycket försiktigt ;-)
Vid ett tillfälle kröp det inte mindre än TRE gul/svart-randiga steklar på mitt ben och plötsligt så BITER en av dom mig.... nä jag menar inte stack, den BET mig den lilla otäckingen. Det är jag dock tacksam för eftersom getingstick gör nåt så inåt bängen ont. Bettet nöp bara till lite. Och när jag var mindre hände det inte mindre än två gånger att jag fick getingstick och blev så rädd så jag kissade på mig... vill helst inte testa om den reaktionen sitter i än *skratt*

Nu ska jag sätta mig och fundera på vilka förändringar som ska ske i mitt liv i höst...... om det ska ske några.

Tjing!!