Och Prinsen är:

Inte vet jag, men jag drömde om en HUND!!

Hur tolkar man det?
Kommer jag att träffa en byracka med dålig andedräkt som springer runt och nosar andra tjejer i skrevet?

Eller en lättdresserad, rumsren knähund? Som alltid viftar med svansen och följer mitt kommando?

Vet inte vilket som skulle vara värst.....

7* Blommor

Dom ligger där.... sju stycken olika sorter...

Sov Gott
Dröm om din tillkommande...

Min skräck är ingen ursäkt:

Så därför skrev jag på. Gör det du också, djurplågeri är fel oavsett vilken djurart som råkar ut för det.

www.savethesharks.se

En annan sak som jag förundras över..... tänk att det ska vara barn till att sätta igång nåt klokt. Vad gör vi vuxna? Beställer in hajfenssoppa för att det är exotiskt?.... köper smycken av havsköldpaddskal? Tar bilen till brevlådan för att det regnar?

Jag önskar jag fick vara barn igen.. då kanske man slutade gnälla och gjorde nåt istället......

dubbelt så många gånger

sen sist har burkar öppnats.

Jag är verkligen hopplös på att blogga nuförtiden. Och inte tänker jag lova att bättra mig heller. Man ska inte lova sånt man kanske inte kan hålla *ler*

iaf:
nr 5= 7/5
nr 6= 15/5
nr 7= 29/5
nr 8= 6/6

Jodå, förra året tyckte jag att det vore en bra tradition att ta premiärdoppet på nationaldagen. Det börjar kännas sent att plumsa i när det är ljummet sjövattnet. Men jag tog iaf premiärdoppet den 6:e även iår. Kanske 1:a Maj-dopp skulle vara nåt istället?
Och surströmming känns ju självklart som nationaldagsmat!! Så gissa om jag blev lycklig när barndomsväninnan bjöd in till en ätning. Hennes surströmmingstokiga ungar hade tjatat och om det skulle ätas surströmming så MÅSTE Titti komma, allt enligt barnen. Såna raringar!! Jag är ingen barnmänniska men dom där ungarna har stulit mitt hjärta!
En otroligt trevlig kväll med vackert väder, supermumsiga firrar och härligt uppträdande på gräsmattan av mellantjejen som sjöng sin egen variant av vårt melodifestivalsbidrag. Helt underbart! När ungarna till slut somnat satt jag och väninnan kvar ute och zippade rödvin och pratade tonårsminnen.  I mitt knä sov en nio veckors hundvalp. Jodå, jag har upplevt betydligt sämre nationaldagar *ler*