Transformeras långsamt till fiskmås....

Jag erkänner... idag sprang jag dom sista stegen mot den överfyllda tunnelbanevagnen och trängde mig in. Allt för att spara åtta minuter.
MEN till mitt försvar vill jag säga att sommaren kommit till Fjollträsk och jag ville hem och njuta av den *ler*
Gick från tunnelbanan och hem och gräsmattornar är gröna och här och där ser man hav av blåa scillor. Vitsippor, krokusar och påskliljor blommar under träd som sakta börjar skifta i grönt.

Livet känns underbart!!!!

She`s Baaaack!!!!

Idag gick jag till jobbet! Det känns underbart att ha ett jobb som man verkligen saknar när man inte är där. Och efter alla förmaningar om att inte gå för tidigt så vågar jag inte berätta att det gått åt en del Alvedon under dagen.

Tjing!!

Sommarhälsning!

Eftersom jag skrivit FRISK i almanackan idag så klädde jag på mig och gick ut i solen. För att inse att jag måste tagit fel på dag... inte var jag frisk heller.

MEN jag hittade blommande maskrosor!!! Och DET piggade upp rejält då det för mig är ett säkert sommartecken.

Så, hit med mera Treo.. för på tisdag SKA jag vara med och räkna böcker... så det så!!


Be careful what you wish for.. you might get it!

Ibland när jag känner att projekten hemma börjar hopa sig kan det hända att jag småönskar att jag kunde bli lite sjuk så jag fick vara hemma några dagar och fixa dom.
Men jag glömmer alltid den där lilla detaljen om att vara sjuk:... är man sjuk, så orkar man absolut INGENTING!! Det är liksom därför man måste vara hemma från jobbet...

Så gissa om jag ligger här nu då, med feber, rinnande näsa och bultande huvud. Värk i huden och käkarna och absolut ingen ork till nånting.

Idag petade jag i mig några febernedsättande tabletter och när dom började kicka in i kroppen så tyckte jag att nog sjutton skulle jag väl orka med en liten promenad i solen iaf. Sol är ju nyttiga vitaminer sägs det. Så ur sängen där jag legat två dagar och på med jackan och ut i det härliga vårvädret. Kom ner till affären som ligger runt hörnet och gick in och köpte hem mer juice... och ungefär där i juicedisken orkade inte tabletterna hålla tillbaka febern längre och jag tog mig till kassan och hem. Svettig och utmattad var det bara att krypa tillbaka ner i sängen.

Så kan det gå när man önskar något... det enda som händer här hemma just nu är att diskhögen i köket växer.. och växer...
och jag är sjukt trött på face-book och dåliga tv-program. 

Sen så ångrar man lite att man flyttade så långt från mamma och pappa.. för det spelar ingen roll hur vuxen jag blir.. när jag är sjuk.. då blir jag så liten så liten....

*Attjooo!!*


nr 3

Torsdagen den nionde april.... åts det surströmming.... sen var det påsk.

Slut!

April April....

ska man skratta eller gråta? men besöksantalet på min blogg slog rekord efter att jag lagt ut ett April-lur på min facebook om nakenbilder här.....

Ni är ju galnare än jag nånsin kommer bli om ni trodde det... på riktigt *skrattar gott*

Nu är det dags att ta en lur.. imorron väntar en ny dag och jag ser fram emot den!!!

Nakenbilder:

Gå och läs almanackan!!!