Logdans 1 och 2... Strömming 5 och 6

Jaha, nu sitter jag på tåget (igen), har åkt mer tåg dom senaste 10 månaderna än vad jag sammanlagt gjort i hela mitt liv vill jag påstå. Men det är för det mesta trevligt, jag försöker välja dagar och tider då det inte är alldeles knökfullt med skrikande människor och ohyfsade spädbarn.... eller hur det nu var. Den här tiden på året är det riktigt trevligt att sitta och tuffa omkring i Sveriges underbara sommarlandskap.

På tal om sommar har jag varit hemma en vecka över midsommar. (orkar inte tjata om att det är fel datum på midsommarfirandet, jag nöjde mig med att upplysa mina vänner om det och så helgarderade jag med blomplock två kvällar och lyckdes förstås drömma om jobbet) Eller hemma? Ja, vart är hemma nu när man flyttat från barndomskommunen egentligen? Efter mycket grunnande fram och tillbaka på det där kom jag i alla fall fram till att: Hemma, det är där min whiskyflaska står bredvid surströmmingsburken!!
Och på en vecka hann vi faktiskt med två ätningar av favoritfisken, hade jag fått bestämma hade det nog blivit en gång till men jag ville ju umgås med Syster Liten oxå så jag nöjde mig med grillat en kväll. Och den grillade grisen slank ner utan bekymmer, min familj kan laga mat det är ett som är säkert!! Ett gott rötjut och en ljum sommarkväll, kan det bli bättre? Avslutade det hela med att gå barfota ner till sjön och ta premiärdoppet... ljuvligt!

Två logsvängar hann jag med och DET var minsann inte igår jag gick på sånt. Träffade många kompisar från förr och hade hur skoj som helst. Särskilt en vän som var/är mig mycket kär peppade mig över några cigg så jag nästan kände en tår i ögat. TACK VÄNNEN!!! (du vet vem du är ) Ja det var två kvällar med många flashbacks från tonåren, men eftersom både mamma och pappa läser min blogg går jag inte in närmre på dom *skrattar*

Sen har jag hunnit sitta inne och titta på sommarregn och skrivit en del, men även krypit på alla fyra i ogräsodlingen en liten stund. Solen kom ju fram till slut och det känns både på axlar och lår just nu.... bränner man sig i solen vet man två saker:
1: Man är ganska korkad....
2: Det är en bra sommar!!

Och vad vore en bra sommar utan mygg.... perfekt?

nu ska jag fortsätta klia sönder mig här.....

Njut av livet och ät mycket surströmming!!