Mångalen

Jag och månen känner oss närmare varann ikväll än vi gjort på 18 år och tävlar om vem som är fullast... men han fuskade och var full redan när han dök upp!!

Kvällar som denna längtar jag hem till barndomsgården där jag kan gå ut i mörka skogen och måna mig... men han är ganska mäktig här nere i storstan också :-)

Passande nog är jag ledig på MÅNdag ;-)

Nya semesterplaner

Det är ganska sällan jag läser böcker mer än en gång... det finns ju så förtvivlat många jag vill hinna med att läsa här i livet. Men Ken Folletts: "Svärdet och Spiran 1 & 2" läste jag faktiskt ett par gånger för den/dom var så bra, jag var runt 15 år när den kom på svenska. Och för ett par år sen kom äntligen en fortsättning. Nu har jag nyss avslutat den 1200 sidor långa boken och den var riktigt bra den med. (men jag kommer inte att läsa om den :-)
Däremot hittade jag en mening i den som fick mig att både markera den och le en lång stund, på sidan 78 kan man läsa följande:

"Det sades att pilgrimer inte borde ägna alltför mycket tid åt att planera sin färd, ty de kunde då få höra talas om så många faror att de bestämde sig för att inte ge sig av."

Farorna skrämmer mig inte men jag har av flera andra skäl bestämt mig för att skjuta upp min pilgrimsfärd till nästa år.

Jag har fått en ny semesteridé för i år men den avslöjar jag inte.... än ;-)

 

 

 


Jag hade ett liv... sen kom Facebook..

Jag bara undrar om man är lite facebook-skadad om man ser en lapp från grannen i trapphuset och automatiskt börjar leta efter "Gilla-knappen"??