VIP?

Ibland får man visa leg på Systembolaget och ibland får man en kram... det är då så olika det där så ;-)


Life is a rollercoaster

Ena dagen segar man sakta uppåt och när man precis nått toppen går det utför i en jävla fart!!

Och när man kliver av är man skakig i benen men fylld av endorfiner och hur rädd man än var så kan man knappt vänta tills man får åka igen ;-)

Mitt liv är som en Berg och dalbana..... och jag GILLART!!!!!


Stjärnblogg

Igår dök Draconiderna bokstavligt talat över himlavalvet. Med andra ord var jag ute och tittade på stjärnfall igår kväll istället för att hänga på krogen. Och innan nån kastar sig över kommentarfältet: jag VET att det inte är några stjärnor som lossnar och faller från himlen ;-) Men erkänn att det låter betydligt vackrare med stjärnfall än meteorregn?
Kometen som släpper ifrån sig meteorerna heter Giacobini-Zinner.

Nu straffade sig min kärlek till jobbet, hade jag haft kvar min ursprungsplan för den här helgen hade jag nog kunnat se ett helt annat skådespel än vad jag nu fick uppleva. Istället för dom mörka skogarna i Dalarna fick jag nöja mig med en storstadsförort med täta gatlyktor och att gå ut i dom mörka passagerna utanför bostadsområdet hade jag ingen större lust med. MEN, jag såg iaf flera stycken "stjärnfall" ovanför Karlavagnen under den stund jag stod ute i kvällskylan och frös (blev påmind om att min vinterjacka för tillfället ligger i mammas tvättkorg) så jag var ändå rätt nöjd.

Nästa år ska jag se till att vara ledig och på ett mindre upplyst ställe, solstol och varma filtar och varm dryck ska packas.....

ska vi slå vad om att det kommer vara väldigt molnigt då?


Ledighet är överskattat

Ibland gör jag saker som i många andras ögon verkar helt tossiga (jag kanske redigerar det där inledande "Ibland" till ofta senare ;-)

Den här helgen skulle jag ha haft långledigt och tillbringat timmar i skogarna uppe i norr och jagat kantareller och sen begett mig hem mot barndomsgården med fulla korgar av skogens läckerheter :-) Och till kvällsmat hade jag bespetsat mig på havets läckerheter på burk ;-)

Nu blev det inte så eftersom jag tycker att mitt arbete är så förtvivlat roligt den mesta tiden så jag fann mig plötsligt sittandes och planera bort halva ledigheten mot jobb istället. Men kantarellerna kommer nog tillbaka nästa höst och surströmming brukar kunna hålla nån vecka extra har jag hört *s*

Men idag är jag ledig.... och trots utlovad sovmorron behagade mitt sinne vakna upp kring 0700 imorse. Så det fick bli lyxfrukost i form av Cinnamon-toast och Champagne-te.

Och titta där: en alldeles oläst bok!!! Så kan vi ju inte ha det, bäst jag tar itu med den genast.

:-)