Gubbdagis

God Afton!

Igår tillbringade jag hela dagen på olika sk Gubbdagis.... (Ett uttryck jag har lite svårt för.... varför skulle dom inte få shoppa, vi har ju en miljard affärer att strosa i .... och med vilket utbud sen.... suck... behöver vi verkligen 36 olika mascaror?? jaja....)
Jag följde helt sonika med min Far till först Jula, där hjulade vi runt i jakt på hjul.... hittade dock uppblåsbar julgran modell fruktansvärd! Pappa köpte skruv och muttrade över lampor. Själv spankulerade jag omkring och bestämde mig för att inte köpa vit innegrundfärg för då skulle jag ju förmodligen känna mig tvungen att ta tag i  något av alla mina ommålningsprojekt jag har hemma.

Sen gick färden mot Insjön och Clas Ohlson. Jag har lite svårare för att kalla detta ställe för Gubbdagis dock.... jag måste säga att det finns massor med skojiga saker även för kvinnfolk att kika på här. Pappa har stenkoll och hade som duktig kund inköpslista med, där varje hyllsektion var utmärkt för att han enklare skulle kunna hitta sina varor. Jag lodade ju runt på måfå som vanligt och hittade en mirakeltrasa till mammas städmopp. Perfekt! tänkte jag, DEN kommer hon att tycka om. Sen stod jag i valet och kvalet över ficklampsinköp.... bestämde mig slutligen att 19 kr för en svart ficklampa i plast var för mycket pengar för nåt jag förmodligen inte skulle använda särskilt många gånger. Så istället köpte jag till slut en ficklampa för 149 kr bara för att den var så snyggt blå. Man är ju hopplös!! 

Och idag, ja idag har jag fått prova mammas mopp HELA dan... det tyckte hon att jag var värd efter en hård shoppingdag. Själv passar hon på att äta julbord. 
Så kan det gå!

Jag återkommer när det ljusnar!
Kram Titti 

Att hålla kontakten....

Fick Bloggtips av min kära kusin när jag beklagade mig över att jag förlorat kontakten med många av mina vänner och bekanta som tidigare entusiastiskt skrivit roliga inlägg i min resedagbok under mina 10,5 månader utomlands. - Börja Blogga ropade hon glatt, ALLA gör det!
Jag bara undrar hur i hela friden vi höll kontakt innan internet *grubblar*.....

Så nu sitter man här då och ska försöka vara intressant och lustig... det går åt skogen kan jag säga med en gång! Det var så mkt enklare när man reste jorden runt och det hände en massa hela tiden. Fast tänker man efter så  händer det nog faktiskt en hel del i den grå vardagen oxå. Man bara TROR att det måste till extrema äventyr eller giftiga djur för att det ska vara värt att omnämnas.

Arbetslös är man oxå... nån som vet ett välbetalt jobb där man inte behöver ha högskoleutbildning eller körkort??

Oinspirerad för att skriva något ska jag istället bege mig mot köket där kära Far kokar kaffe...

Återkommer när det är ljusnar!
Kram T

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!