värme och dripp dropp

Nä.. det är inte våren som kommit det är en rackarns förkylning. Två dagar fick jag på jobbet innan jag för en gångs skull inte ens försökte gå ur sängen när jag vaknade utan bara ringde in och sjukskrev mig. Men jag har en hög med böcker inom räckhåll, näsdukar, treo och kylen full i juice. Dessutom är jag glad att jag ännu inte haft tid för att se Harry Potter-filmerna jag köpte före jul till mig själv som julklapp.... 8 stycken :-) Betade av 2 redan inatt, perfekt förkylningstidsfördriv.

.... "-snorus februs försvinnus!!".... *attjooo*

Nytt år nya drömmar

2012.... och nyårslöftena hålls ganska bra än så länge, men dom brukar ju göra det första veckan :-) tror jag fick ihop 17-18 stycken till slut... men vem räknar, det är reslutatet i december som ska betyda något.

vilka dom är? nä, det är mina löften att bryta.. du får hitta på egna!! Men okej jag kan ju avslöja att jag avgav det mest klassiska av dom alla och trots att det skramlar runt 8 cancerpinnar i jackfickan så har jag lyckats låta bli dom både i stressiga situationer och uttråkade..... än så länge.