Desperat Singel Söker

Ibland händer det saker i ens liv som normalt i undantagsfall endast ses på film….

Som igår när jag stressar hem ifrån jobbet och möter en ganska okänd individ av motsatt kön och individen vänder och kommer efter och stoppar mig. Han undrar om det är jag som är Jag, och jag bekräftar och undrar är det du som är Du? Skratt och löften om att gå och ta en öl ihop nån dag. Flinet från mitt ansikte försvann inte på flera timmar. Det HÄNDER ju liksom bara inte….


 Hur kom det här sig nu då undrar du….eller kanske: Hur fan lyckas hon… jo så här är det: Det verkar som att Kära Kusin börjat få lust att hämnas sin möhippa, en  kom ju undan genom att rymma och gifta sig i hemlighet så nu blir det väl etter värre för oss som är kvar. Så när söt singelkille kommer in på hennes jobb passar hon inte bara på att sälja varor, nädå hon tar tillfället i akt och säljer lite av sin : Mycket Desperata Singel Kusin (hennes formulering, inte min)… x-tra pris bara idag bara för dig!!

Ringer mig på kvällen och berättar vad hon gjort och resten vet ni….

 
Inte blir historien mindre dråplig av att hon berättar hela grejen för sin chef… som kontrar med att utbrista: - Men jag är också singel….! 

Ser redan annonsen på Tradera: Desperat Singel Säljes, något kantstött men i bra skick. Trasig avstängningsknapp men med flera års tjatgaranti kvar…..  

en del är aldrig nöjda

Jag säger inte att nya bussbolaget i krokarna har betett sig på något sätt bra, men när man läser arga insändare om att man fått vänta 30min på en buss... så kan jag inte låta bli att tänka: I-lands problem IGEN....
Och idag hörde jag om en buss-chaufför som blivit utskälld för att han kom i tid.... människan hade minsann ändrat sina morgonrutiner för att bussen alltid var sen.. nu blev det till att springa ju!!! Av nån anledning är jag inte förvånad över att höra vilket kön det var på den människan. Ibland får man skämmas.

Själv blev jag utskälld av en kund idag för att jag faktiskt ordnade fram dennes vara när mina arbetskollegor misslyckats. Ja, man upphör aldrig att förvånas. Samma kön....

Själv är jag missnöjd för att jag inte har råd att åka till Californien. Och när jag fick erbjudande om ekonomisk hjälp till biljetten tackade jag nej, hur skulle det ha sett ut.... man måste ju ha nåt att gnälla över.....

Jag är ett fruntimmer jag oxå om nån undrade....



Till dom det berör:

bara vägra låta nåt som ligger i det förflutna
få förstöra det underbara som framtiden kan ge