Ibland blir man rädd på riktigt....

jag fann mig själv matandes änder vid faluåns mynning på lunchen idag....

sen frågade jag väninnan som var med vart vi hade parkerat rullatorerna nånstans....

jag säger då det... vad blir det härnäst? Shoppingresa till Ullared???

Det tar tid att hämta sig....

... från en redig 30 års fest.... och då menar jag inte pga av spritflödet, för det var inte så farligt.... vindunkarna tömde vi raskt dock. Så till slut kommer värdinnan och frågar snällt om hon får låna lite vin av mig. Eller... egentligen så kommer det fram en något suddig figur och talar så pass otydligt att jag måste stanna upp i mitt djupt koncentrerade försök att dansa lambada utan partner till Elvis: A little Less Conversation..... 
och försöka konversera med henne en stund... det visade sig att vinet var slut och gästerna fortfarande stod upp..... illa illa.... men vi styrde snabbt upp situationen med lite Aussie dricka. (jo jag var tvungen att återvända till Bo & Lage efter min lilla fadäs häromdagen, och den här gången gick allt bra och jag kom ut med klirrande påsar, tack och lov.. blev riktigt nervös där ett tag)

Men partyvan som man är så tar det sällan mer än en dag att hämta sig från ett party av den här kalibern.... 

Att däremot inse att att det är LILLASYSTERS 30års fest man firar.... det är ett hårt slag... har ju hört folk klaga över att deras barn växer om dom i längd... men att det även kunde gälla ålder hade jag ingen aning om.

I sommar firar jag iaf min 30 årsdag.... för tredje gången.... VÄLKOMNA!

Ps: jag fick faktiskt 30års present på festen jag oxå.... den ska jag avnjuta på balkongen när solen värmer... niger och tackar!


Pss: Är djupt impad över killen som var nykter och körde ... jag vet inte om jag pallat för det fylletjattret en hel kväll då könsfördelningen var minst sagt ojämn.... behöver knappast säga åt vilket håll.


Glasbanken

Idag gick jag in på systemet.....

och kom ut tomhänt.....

*stirrar chockad ut i det blå*

Blomvaser del två

Om någon orkat följa min blogg ända från början så kanske den personen minns förra årets blogg angående Alla Hjärtans Dag. Nåja den går att leta på för den som vill.

Har fortfarande svårt att få vaserna att räcka till och fick till och med lov att neka ett par blomsterbud idag som bara hade vanliga 10-pack rosor med sig. Har tryckt ner chokladaskar i alla grannars brevlådor och skänkt ett antal diamanthalsband till Röda Korset......  polisen ringde just och hade fått klagomål på gitarrkillarna som ylar under balkongen..*frustar av återhållen skratt* NÄÄÄ jag klarar det inte *asgarv* klart som korvspad att jag ljuger!!

Som vanligt står det en ensam bukett tulpaner på köksbordet och den romantiska middagen avnjöts i sällskap med Panik och tvn....

Nä döp om dagen till: Strö Salt i Såret för Alla Singlar-dagen istället......
behöver man en särskild dag för att visa sin sambo/make/pojkvän/maka/flickvän att man älskar densamme... då är det nog dags att dumpa....

Appropå dumpad.... jag blev Singel igen idag....

HAPPY VALENTINE!!!


Finns det såna på Clas Ohlson?

häromdan var jag hem till en granne/vän för att tvinga på henne ett paket gratis frukostflingor, hon pluggar så det var inte svårt att pracka på henne lite gratismat *ler* (naturligtvis fanns det ett förbehåll i det finstilta... det märker hon *flinar* )
Hon berättade då att hon skaffat en utelampa med rörelsedetektor som lyser upp så hon nu ser när älskade kissemissen (supersöt men Panik är sötare) kommer smygande och vill in i värmen. 

Själv funderar jag på att skaffa mig en pojkvän med rörelsedetektor..... han ska lysa upp när jag är i närheten och rör honom.

Svandam(m)en

Fick den här tanten pippi på riktigt eller?
 
Jag har bara en sak att säga: jag bodde en gång i en lägenhet på 24kvm... med en liten råtta (Sniff, vila i frid vännen) ... och DET var trångt.....

Tick Tack Tick Tack...

i söndags åkte jag till bästa barndomsvännen för att inspektera familjens nykomling. Exakt en vecka och pytteliten... tänk att dom kan vara så små.... *förundras*
Satt i godan ro i väninnans kök och tittade på det lilla pyret som låg så förnöjt i mammas famn och kisade. DÅ... PLÖTSLIGT.. rusar mamman upp med en mammas alla inbyggda radarceller på ända och stirrar ut på gården där två lite äldre telningarna busar i snön. Och i nästa sekund har jag fått en liten enveckas bebis i famnen och hör ytterdörren smälla igen.
Nu går larmet igång tänker jag..... ojojoj.... nu.. vilken sekund som helst... det superlilla ansiktet kommer strax att skrynkla ihop sig och bli alldeles knallrött och sen kommer det.... ILLVRÅLET... -VAR ÄR MIN MAMMAAAAAA!!!!!
Håller bävande andan och försöker för allt jag är värd att få den lilla att ligga bekvämt hos mig, ojoj.. hur var det nudå, stötta huvudet och håll ryggen rak och... nä, jag klarar inte det här... hallå!! bruksanvisning tack!! Men så, som genom ett trollslag inser jag att hon är nöjd.... flickungen ligger där och plirar mot mig och viftar lite smått med sina små små skrynkliga tassar i luften. Och jag känner hur jag slappnar av och blir hjälplöst förälskad. Och där sitter jag sen, glömsk av omvärlden och busiga barn ute i snön och en mammas röst som ropar -nej inte där.... kom in nu!! Och i mina armar ligger en liten liten flicka och tittar och gapar och viftar och är bara alldeles bedårande. Och tyst...

När jag lite senare åker hem igen trycker jag kraftfullt av alarmet på biologiska klockan som vaknat till liv... tyvärr tror jag att det är inställt på Snooze...........