Är gräset grönare på andra sidan??

Ja, det hann jag inte få svar på, men jag fick iaf det budskap jag hoppades på.

Jag har aldrig tvivlat på att det finns något efter det här livet.... nu har jag fått bekräftelse.

Tack Vännen! Du är älskad och saknad!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Älskade Panik

Min katt rör mig inte när jag sover... inte ens om maten tar slut under natten. Snällt sitter alt. ligger hon och väntar på att matte ska vakna och komma med frukost.

Idag skulle jag börja jobba tidigt och berättar därför för Panik igår kväll när jag ställer väckarklockan att det är av största vikt att matte verkligen kliver upp när klockan ringer nästkommande morron. Katten tittar tyst på mig med sina stora gula ögon, kryper ihop med huvudet på mattes axel och somnar med en belåten suck. Inga bekymmer i världen där inte *ler*

Döm av min förvåning när jag som vanligt snoozar klockan i morse och håller på att somna om plötsligt känner en mjuk tass på kinden, Panik har minsann fattat vad matte sa och snart känner jag mjuka små smällar på näsan.... -Matte, matte... du måste gå upp nu!!

En tillfällighet?? Ja kanske... men oxå en riktigt söt historia! För faktum kvarstår att hon aldig har försökt störa mig när jag sovit tidigare....

Nu ska vi gå och sova..... få se vem som väcker vem imorron.

ZZzzz...

Kedjebrev

älskade vänner!!!
Skicka gärna tusentals brev till mig som går ut på att sprida dom vidare med diverse jag-tycker-om-dig-budskap....
Seriöst, jag har INGET emot det.... räkna mig gärna till dom där 5-10-255 personerna du måste skicka det till för att nåt positivt ska hända i ditt liv.

Och jag tycker om att få gulliga björnar som kramas i mailen som omväxling till viagrareklamen, inget snack om saken.

Men jag är ganska övertygad om att lyckan inte kommer per post medans jag sitter på nätet och pratar med mer eller mindre IQ-befriade manspersoner som tror att bara dom säger hej ska man dåna och skicka både telefonnr och gärna en enkelbiljett till sovrummet.

Nä det låter lite för enkelt.... och livet är inte enkelt ... men det kan göras betydligt lättare och definitvt otroligt roligt!! Och jag börjar tro att första steget är att släcka ner den här burken och sen öppna ytterdörren och våga se det riktiga livet i den riktiga världen.

Så jag säger på återseende: IRL*!!!!


* In Real Life= Chat-term för verkligheten.....







fler blomvaser tack!!

eller huuuuur *asg*

Som kära väninnan sa som ursäkt till vår sena ankomst till skolan idag: -Sorry, men det tog lite tid att sätta alla blommorna i vatten.....
Har jag sagt att jag och kära Väninnan kan ha väldigt livlig fantasi ibland... gäller även när vi pratar drömprinsar.

Nåja... här sitter man ju nu iaf på alla hjärtans dag och undrar om det var samma sadist som placerade ett S i läspa och tyckte att dyslexi är ett lätt ord som även uppfann en dag när vi singlar verkligen ska påminnas om vår patetiska verklighet??
Jodå visst är det väl bra med en dag när alla ska visa varandra kärlek... men måste det bli så himla kommersiellt jämt??

Jag har fått exakt EN hälsning idag av kära Kusin Vitamin, som för övrigt just blivit stolt matte till fyra ursöta valpar!! Grattis grattis!
Och EN tulpanbukett, egenhändigt inköpt på blomsterriket.... älska dig själv... eller ??

Passar iaf på att ge alla (tror ni är ca tre) läsare en jättestor Alla Hjärtans Dag Kram!!!
Och nu måste jag kila iväg och pudra näsan.... Daten ringde just på dörren.....


Skönhetsmiss(e)

Häromdan när jag kom från affärn låg Panik kvar i sängen när jag kom in i lägenheten, mao en klar förbättring från att ha gömt sig under diskbänken tidigare så fort matte försvunnit. Och i fredags tog det knappt 2 minuter så kom hon fram från sitt gömställe och hälsade när matte kom från skolan. Och matte hade ju vari snäll och varit och köpt kattborste, DET älskar vi!! Sen hade hon ju en klotång med sig oxå... lite tveksamt om det är så kul men det brukar gå bra om man får sova lite när matte klipper. Men nu är man kloklippt och välborstad. Och var man världens sötaste misse innan så ... ja inte blev det sämre!

Nu ska jag gå och locka fram henne igen... Hyresgästföreningen hälsade på och vem vill inte gå och gömma sig då??



Hur få tid att vara arbetslös???

Jag har inte tålamod för förkylningar. Särskilt inte nu!!! *Aatjoooo!*

Inte har jag tid att vara arbetslös heller...
Ska gå Kurs på förmiddagarna
Ska jobba x-tra på Bokrean (ser fram emot!!) 
Hotellet ringer och vill att jag ska jobba där (få se om förkylningen ger med sig)
Svenska Skidspelen går av stapeln snart och jag har lovat att hjälpa till.

och jag väntar på besked om ett jobb som jagat mig... den historien ska bloggas när jag vet om jag får det eller inte.

Ja inte är det lätt i Sverige där det inte finns några jobb.... 

*Aatjjjoooo*

Panik=Kärlek

Panik är en ljusgrårandig misse med vita tassar och vit haklapp, och naturligtvis världens sötaste!! Hon kom in i mitt liv tillsammans med sin syster Skrik för nu nästan 6år sedan. Det stod snart klart att Panik hade valt matte till favorit medans Skrik föredrog husse. Panik sov på min arm varje kväll med ena tassen utsträckt över matte i en öm omfamning efter en godnattpuss på mattes nos. Sen kom mitt uppbrott från husse och en jorden runt resa som tog 10,5 månader. (om den finns att läsa på en annan sida)
Omständigheter gjorde att det sedan tog ytterligare sju månader efter hemkomst till sverige innan jag kunde återse min lilla bäbis. Oj så nervös jag var... tänk om hon glömt bort mig. Och hur skulle det kännas för henne att få lov att lämna sin syster och sin hundbror? För att inte tala om dom två underbara människor som öppnat sitt hem för henne och tagit hand om henne under tiden matte roade sig i kängurulandet.

Det var en ynklig, rädd och dreglande misse som kröp ut ur transportburen och in i lägenheten den 1:a februari. Hon har alltid avskytt att åka bil. Att hon nu måste åka ensam hade inte gjort saken bättre utan det hade dessutom skett en liten olycka när inte kattlådan fanns i närheten. Sådärja tänkte jag modfällt när jag klämde fast det lilla livet mellan knäna och satte igång duschen... nu ryker ju alla chanser till fortsatt förtroende. Drypande våt kom hon slutligen loss från den hemska behandlingen. Förstå min stora förvåning när hon inte springer och gömmer sig utan iställt kommer fram till mig och söker skydd och tröst. Det tog inte lång stund så låg hon på mattes arm som om hon aldrig gjort annat. Visst var hon ängslig dom första dagarna när det lät konstigt i trapphuset, hon hittade snabbt ett gömställe under diskbänken och där ligger hon fortfarande när matte kommer från skolan på dagarna. Men det blir bättre och bättre. Och hon har inte visat något tecken på att sakna sin förra familj. Just nu ligger hon och sover djupt i mattes säng. Att hon mindes mig fanns ingen tvekan om alls.

Ibland ligger jag bredvid henne och ser in i hennes ögon och dom strålar av kärlek till mig och det får mig att fyllas med en lycka jag inte trodde var möjlig. Hon är "bara" en katt men det är uppenbart att hon älskar mig. Att hon sen är otrogen så fort det kommer hit nån som ägnar henne tid och kliar henne på magen... det får man väl stå ut med.

Mjau!