Nu sjungs det i kuporna...

för nu är julen FÖR BI...... *asg*  sådärja... nu har jag varit rolig idag så jag ska strax gå och lägga mig *ler*

Så har man glömt hur det känns att vara hungrig igen.... ätit konstant i tre dagar. Men det ÄR ju så gott med gravad lax, vitlöksströmming och mammas jultårta. Sen går det ju ner en och annan glögg, pepparkaka och knäck oxå.

Och snäll hade jag varit oxå... det blir ju nästan inte bättre. Hur mkt bra julklappar som helst. Ja, förutom vinet från syrran då.... hon hade ju prickat så rätt med ett vitt Austrliensiskt vin..... men sen gick det tydligen
snett.
HAJA vilket jag fick..... tur det var i tetrapack.... för det for med en jä-la fart iväg under granen. Själv skrek jag högt medans syrran låg dubbelvikt i soffan och skrattade.
Sötaste juklappen fick jag dock av mamma som hittat en grytlapp till mig med en förvånad liten tomte på... ska hänga den bredvid spisen. Passar bra för jag blir så förvånad när jag lagar mat. *ler*
Och pappa vann som vanligt den praktiska avdelningen med en sprillans ny sekatör.. hehe.. julgranen hos mor och far levde farligt när jag genast ville provklippa.

Min nyårsdate drog ju som en avlöning så nu har syrrans kille fixat en blindate åt mig, men för säkerhets skull har vi inte berättat det för mannen ifråga *skratt* känns säkrast så.

GOD FORTSÄTTNING!!

"Julen är helt obegriplig. Jag vet fortfarande inte om den firas för att högtidlighålla Jultomten eller Kalle-Ankas födelsedag "
                                    *Christiaan Vos*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback